Hesabım
    Sons of Anarchy Vedasını Rekorla Yaptı

    Dizinin final sezonu, büyük bir başarı elde etti.

    FX’in 2008’den beri ekranlara gelen ödüllü dizisi Sons of Anarchy, büyük finalini geçtiğimiz hafta yapmış olabilir; ancak vedanın yankıları hâlâ sürüyor. Kanal, Kurt Sutter imzalı dizinin 13 bölümden oluşan final sezonunun, FX’in 20 yıllık tarihinde en çok izlenen sezon olduğunu duyurdu. Bu sene 7. ve final sezonunu izlediğimiz dizinin, bölüm başına ortalama 7.5 milyon izleyici çektiği açıklandı. Sons of Anarchy’nin geçtiğimiz sezonu ise, bölüm başına 7 milyon kişiye ulaşmıştı.

    Reyting rekoru kıran final bölümü Papa's Goods ise, zirveye yerleşmeyi kıl payı kaçırdı. 9 Aralık Salı akşamı ekranlara gelen ve 9.2 milyon kişi tarafından izlenen bölüm, kanalın bir başka gözdesi American Horror Story’yi tahtından edemedi. AHS: Freak Show’un Ekim’de yayınlanan ilk bölümü “Monsters Among Us” 10 milyon seyirciyi rakamına ulaşmayı başarmıştı.

    Kadrosunda Charlie Hunnam, Katey Sagal, Jimmy Smits, Peter Weller, Drea de Matteo, David LaBrava, Niko Nicotera, Kim Coates, Mark Boone Jr. ve Tommy Flanagan gibi isimleri barındıran Sons of Anarchy; kendi usulleriyle kasabasının düzenini koruyan, anarşist bir motosikletli çeteyi ekranlara getiriyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top