Hesabım
    Gracepoint’in Akıbeti Belli Oldu

    Fox dizisine ikinci sezon onayı gelmedi.

    İngiliz ITV kanalında ekranlara gelip olumlu yorumlar alan, Olivia Colman ve David Tennant’ın başrollerini paylaştığı Broadchurch dizisi; bu sene Fox kanalı tarafından Gracepoint adıyla Amerikan televizyonlarına uyarlanmıştı. 10 bölümlük ilk sezonuyla Ekim ayında yayınlanmaya başlayan dizi, geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk sezonunu noktalamıştı.

    Fox kanalı, polisiye/dram türündeki yapımın ikinci sezonu olmayacağını resmen duyurdu. İlk bölümü 4.8 milyon, sezon finali ise 4 milyon kişi tarafından izlenen Gracepoint; reytinglerde kanalını bir nebze hayal kırıklığına uğratmıştı. Dolayısıyla bu iptal haberi çok da sürpriz olmadı. Projenin orijinali Broadchurch’ün çoktan 2. sezon onayı aldığını ve 5 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara döneceğini hatırlatalım.

    Ekim ayında ekranlara gelmeye başlayan Gracepoint, orijinal kadroda da yer alan David Tennant ve Breaking Bad’in Emmy ödüllü yıldızı Anna Gunn’ı başrollere taşıyordu. Nick Nolte ve Jacki Weaver gibi usta isimler de yan rollerde karşımıza çıkıyordu. Dizi; suç oranı düşük olan küçük bir kasabanın kumsalında, kasaba sakini ailelerden birinin küçük yaştaki oğulları ölü bulunmasını merkeze alıyordu. Olayı soruşturan dedektif ve yardımcısı, sır perdesini aralamaya çalışıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top