Hesabım
    TRT’den Yeni Tarihi Dizi: Filinta

    İlk bölümüyle 23 Aralık Salı saat 19:55’te…

    Yapımcılığını Burhan Özkan ve Serdar Öğretici’nin, yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın, senaristliğini Altuğ Küçük’ün üstlendiği; kadrosunda Onur Tuna, Mehmet Özgür, Serhat Tutumluer, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Kamil Güler ve Hakan Yufkacıgil gibi isimler bulunduran Es Film ve Maya Film imzalı yeni tarihi/polisiye dizi Filinta, çok yakında TRT 1 ekranlarında başlıyor.

    İlk Osmanlı Polisiyesi olarak duyurulan dizinin hikayesi, Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi ve onun yetiştirdiği Galata Amiri Filinta Mustafa ekseninde geçiyor Mustafa zeki, maharetli ve yakışıklı bir gençtir. Kendisi gibi öksüz ve yetim olan yakın arkadaşı Ali ile birlikte zaptiye olarak görev yapmaktadır. Dizi, Mustafa ve Ali’ye kurulan bir komplo ile başlar.

    Çekimleri İzmit Seka Park Film Platolarında gerçekleşen ‘Filinta’nın ilk bölümüne dünyaca ünlü Lost, Prison Break, Revenge gibi dizilerin ünlü yönetmeni Bobby Roth danışmanlık yaptı. İlk bölümüyle Filinta, 23 Aralık Salı saat 19:55’te, TRT 1 ekranlarında…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top