Hesabım
    David Schwimmer, American Crime Story'ye Katıldı!

    Yeni dizinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

    FX için yarattığı American Horror Story dizisi ile büyük başarı yakalayan Ryan Murphy’nin, American Crime Story isimli yeni bir antoloji serisi için hazırlıklara başladığını haber yapmıştık. Amerika tarihindeki ünlü suçları ekranlara getirecek dizinin; gerçek olaylardan yola çıkıp, her sezon farklı konu/karakterleri işleyeceği açıklanmıştı. O. J. Simpson davasını ele alacak  “The People Vs. O.J. Simpson” isimli ilk sezondan, yeni bir kadro haberi geldi.

    Eski eşi Nicole Brown ve onun sevgilisi Ronald Goldman’ı öldürmekle suçlanan Simpson’ın avukatı Robert Kardashian’a, Friends dizisi ile adını duyuran David Schwimmer canlandıracak. O.J. Simpson’a Oscar ödüllü Cuba Gooding Jr.’ın, davanın savcısı Marcia Clark’ı ise Sarah Paulson’ın oynayacağı geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.

    İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan dizi, Jeffrey Toobin’in “The Run of His Life: The People v. OJ Simpson” isimli kitabını kaynak alacak. Altın Küre ödüllü senaristler Scott Alexander ve Larry Karaszewski, dizinin senaryosunu kaleme alacak. İlk bölümü Murphy yönetecek, yapımcı kadrosunda bir kez daha Brad Falchuk yer alacak. Dizinin çekimlerine 2015 başlarında, Los Angeles’da başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top