Hesabım
    Kaptan Phillips’in Yıldızı, Hawaii Five-0’ya Geliyor

    Barkhad Abdi konuk oyuncu olarak 5. sezonda yer alacak.

    CBS’in 2010’dan beri ekranlara gelen sevilen dizisi Hawaii Five-0, yeni bir ismi 5. sezonuna konuk etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene vizyona giren Kaptan Phillips (Captain Phillips) filminde deniz korsanı Muse karakterini canlandıran ve ilk oyunculuk performansıyla Oscar’a aday olan Somali asıllı aktör Barkhad Abdi; devam eden sezonun 15. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

    Entertainment Weekly sitesinin haberine göre Abdi; dünyada en çok aranan adam olan, Kongolu kumandan Roko Contee’ye hayat verecek. Militarizm uğruna halkına diktatörce davranan bir yönetici olan Contee’nin, 2011’de Zaire Hava Yolları’na düzenlenen bombalı saldırıda öldüğü sanılmaktadır. Ancak ekibimiz kendisinin yaşadığını ve farklı bir kimlikle taksi şoförlüğü yaptığını fark edecektir. Dizinin yapımcısı Peter Lenkov, oldukça iddialı bir bölümle geleceklerini ve Abdi'yi kadroya kattıkları için çok şanslı olduklarını söyledi.

    Şu an sezon arasında olan Hawaii Five-0’nun, 2 Ocak Cuma günü yayınlanacak “Wawahi moe'uhane” bölümüyle döneceğini ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top