Hesabım
    Utanmazlar Dizisine İki İsim Daha!

    Ayça Bingöl ve Tolga Güleç, kadroya katıldı.

    Channel 4 kanalında yayınlanan aynı adlı İngiliz dizisinin, Amerikan uyarlaması Shameless; Türk televizyonlarına uyarlanıyor! Utanmazlar isimli yerli dizi için çalışmalara başlandığı, bir başka uyarlama yapım olan Umutsuz Ev Kadınları’nda çalışmış Merve Girgin'in yönetmenliği ve Meryem Gül’ün senaristliği üstlendiği açıklanmıştı. Başrol için ilk başta Ferhan Şensoy'un adı geçse de, Frank Gallagher rolü için Haluk Bilginer ile anlaşıldığı ortaya çıkmıştı.

    MED Yapım imzalı diziye katılacak iki isim daha kesinlik kazandı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile tanınan, erkan veda eden Benim Adım Gültepe'de izlediğimiz Ayça Bingöl ile son olarak Adını Kalbime Yazdım dizisinde yer alan Tolga Güleç, Utanmazlar'ın kadrosuna dahil oldu. İkilinin hangi karakterleri canlandıracakları açıklanmazken, dizinin Mart ayında, Kanal D'de başlayacağı iddia edildi.

    Bu arada başrollerini William H. Macy ve Emmy Rossum’ın paylaştığı Showtime dizisi Shameless’ın, 5. sezonuyla 11 Ocak Pazar akşamı döneceğini hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top