Hesabım
    Spartacus Yıldızı, The Flash’a Katıldı!

    Liam McIntyre ekranlara geri dönüyor.

    Sevilen süper kahraman dizisi The Flash, tanıdık bir ismi kadrosuna dahil ediyor! Andy Whitfield’in ölümünün ardından Spartacus’ün başrolü olan Avustralya asıllı aktör Liam McIntyre, CW’nun dizisinde yer alacak. Oyuncu, dizinin pilot bölümünde Chad Rook tarafından canlandırılan Clyde Mardon karakterinin abisi Mark Mardon’a (nam-ı değer Weather Wizard) hayat verecek.

    Tıpkı kardeşi gibi hava durumunu kontrol edebilme yeteneği olan Mark, onun zamansız ölümünün ardından Central City’ye dönecek ve kardeşini vuran Joe West (Jesse L. Martin)’den intikam almak için güçlerini kullanacak. McIntyre ilk kez, dizinin 15. ve 16. bölümlerinde gözükecek. The Flash’ın yan dizisi Arrow da, zamanında Spartacus’dan birçok ismi kadrosuna dahil etmişti. Bu isimler arasında Manu Bennett (Slade/Deathstroke), Katrina Law (Nyssa al Ghul,) Cynthia Addai-Robinson (Amanda Waller) ve Nick Tarabay (Kaptan Boomerang) gibi oyuncular var.

    Aralık başından beri sezon arasında olan The Flash’ın, “The Man in the Yellow Suit” isimli bölümüyle 9 Ocak Cuma akşamı döneceğini hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top