Hesabım
    Game of Thrones'un Dönüş Tarihi Belli Oldu!

    Hasret Nisan ayında bitiyor.

    Ekranların fenomen dizisi Game of Thrones'un beşinci sezon başlangıç tarihi belli oldu! Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin gecesinde konuşan HBO yetkilileri, reyting rekorları kıran yapımın 12 Nisan Pazar akşamı dönüş yapacağını açıkladı. Beşinci sezon da diğerleri gibi 10 bölümden oluşacak. Sezonun ilk fragmanı ise bu ayın sonunda, diziye özel IMAX gösterimleri esnasında beğeniye sunulacak.

    12 Nisan'da dönecek tek HBO yapımı Game of Thrones değil... Julia Louis-Dreyfus'un başrolde yer aldığı, kanalın bol ödüllü dizisi Veep dördüncü sezonuyla ve geçtiğimiz senenin başarılı komedilerinden Silicon Valley ikinci sezonuyla aynı akşam dönüş yapacaklar. Onların da yeni sezonu, öncekiler gibi 10 bölümden oluşacak.

    George R.R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” adlı fantastik kitap serisinden uyarlanan Emmy ve Altın Küre ödüllü dizi, kablolu kanal HBO’nun 42 yıllık tarihinde en çok izlenen yapım olarak biliniyor. Bir kez daha Kit Harington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke ve Nikolaj Coster-Waldau gibi isimleri izleyeceğimiz beşinci sezona; Lost ve Oz dizilerinden hatırlanabilecek aktör Adewale Akinnuoye-Agbaje’nin de katıldığını hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top