Hesabım
    Luther Amerikan Televizyonlarına Uyarlanıyor

    Fox'dan pilot bölüm onayı çıktı!

    BBC'nin sekiz dalda Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödüllü mini dizisi Luther; Amerikan televizyonlarına uyarlanıyor! Fox kanalı, Neil Cross imzalı dizinin uyarlamasına pilot bölüm onayı verdi. Cross'un bir kez daha senaristliği ve yapımcılığı üstleneceği yeni Luther'da, Idris Elba'nın sadece yapımcı olarak yer alması bekleniyor. Broadchurch uyarlaması Gracepoint ile hayal kırıklığı yaratan Fox, bakalım bu sefer yüzümüzü güldürecek mi....

    Londra Ağır Suçlar Birimi'ne bağlı çalışan tehlikeli dedektif John Luther'ı ekranlara getiren orijinal dizide; zekasına güvenen, ukala ve gerektiğinde şiddete başvuran bir karakter portresi çiziliyordu. 2010'da yayınlanmaya başlayan sıradışı polisiye, son olarak üçüncü sezon finali ile, 2013 yazında ekranlara gelmişti. Luther'ın iki bölümlük bir sezonla, bu sene dönüş yapması bekleniyor.

    Fox'un, Mary Shelley’in ikonik karakteri ekranlara getirecek yeni dizi Frankenstein için de pilot bölüm onayı verdiğini belirtelim. Günümüzde geçecek bir bilim kurgu olacak Frankenstein, ahlaken bozuk bir karaktere sahip FBI ajanı Adam Tremble’ı merkeze alacak. Ajan Tremble öldükten sonra daha genç ve güçlü bir şekilde geri dönecek, hayatı konusunda ikinci bir şansa sahip olacak. Projenin arkasında ünlü yapımcı Howard Gordon var.

    İki Fox dizisinin de 2015-2016 sezonunda yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top