Hesabım
    Kaçak Gelinler'in Akıbeti Ne Olacak?

    Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu açıkladı!

    NTC Medya imzalı renkli dizi Kaçak Gelinler, Haziran ayında Star kanalında ekran macerasına başlamış; yüksek reytingler almasıyla birlikte, 13 bölümün ardından Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'e transfer olmuştu. Yeni kanalına geçmesiyle birlikte izlenme oranlarında gözle görülür bir düşüş yaşayan yapım, gün değişikliğine gitse de sonuç vermedi. TV8, bu hafta yayınlanacak bölümle dizinin final yapacağını duyurdu. Neyse ki dizinin hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı! Konuyu köşesine taşıyan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Kaçak Gelinler'in akıbetini açıkladı.

    Milliyet'e konuşan NTC Medya'nın sahibi Mehmet Yiğit Alp, dizinin yaz aylarında başka bir kanalda devam edeceğini duyurdu. Alp, “Dizimiz TV8’de istediğimiz reytinge ulaşamadı, ama sosyal medyada acayip bir fan kitlesi var. Kaçak Gelinler’in her bölümü internetten acayip takip ediliyor, o yüzden devam ettirmeyi planlıyoruz. Dizinin fanları merak etmesin, yazın başka bir kanalda devam edeceğiz.” dedi.

    Başrollerini Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici ile deneyimli oyuncular Şenay Gürler ve Ege Aydan paylaştığı dizi; aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin maceralarını ekranlara getiriyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top