Hesabım
    Ray Donovan Kadrosuna Ian McShane Takviyesi!

    İngiliz aktör, düzenli bir rolle karşımıza çıkacak.

    Başrolünde yer aldığı HBO dizisi Deadwood ile Altın Küre'yi kucaklayan; Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Herkül: Özgürlük Savaşçısı (Hercules) ve John Wick gibi sayısız filmde izleme şansı bulduğumuz İngiliz aktör Ian McShane, televizyon ekranlarına geri dönüyor! Emektar oyuncu, Showtime'ın ödüllü dizisi Ray Donovan'ın üçüncü sezon kadrosuna katıldı. Düzenli bir rolde izleyeceğimiz McShane, önemli bir film yapımcısı ve milyarder olan Malcolm Finney karakterine hayat verecek. Ray ile aralarında güçlü bir bağ olan Finney, potansiyel bir krizden ailesini korumak için ondan danışmanlık isteyecek.

    Liev Schreiber ve Jon Voight'in başrolde yer aldığı Showtime dizisi Ray Donovan; Los Angeles’ta yaşayan, ünlüler için profesyonel bir danışman ve sorun çözücü olan Ray ile ailesinin yaşadıklarını ekranlara getiriyor. Dizinin kadrosunda bulunan Paula Malcomson, Deadwood'da McShane ile birlikte rol almıştı.

    Ray Donovan'ın üçüncü sezonu, 2015 bitmeden seyirciyle buluşacak. Yeni sezon da öncekiler gibi 12 bölümden oluşacak. Dizinin ikinci sezonu her Çarşamba 21:30'da, FX Türkiye'de ekranlara gelmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top