Hesabım
    Black Sails 2. Sezon CNBC-e Ekranlarında Başlıyor

    Korsanlar 25 Ocak akşamı geri dönüyor!

    Büyük bütçeli filmlerin vazgeçilmez yönetmeni Michael Bay’in imzasını taşıyan ve ilk sezonuyla beğeni toplayan korsan temalı macera dizisi Black Sails, ekranlara dönüş yapıyor! Robert Louis Stevenson’ın klasikleşmiş romanı Treasure Island'ın 20 yıl öncesini konu edinen yapım; Türk seyircisi ile hasret gidermeye hazırlanıyor. İlk sezonu da ekranlara getirmiş olan CNBC-e, bir kez daha Kaptan Flint ile mürettebatını evlerimize konuk edecek.

    Yeni sezonda bizi neler bekliyor? Walrus mürettebatı zor durumdadır; zira Urca’daki hazineyle aralarında İspanyol askerleri durmaktadır. Kardeşlerine karşı işledikleri suçlar artık sır olmaktan çıkan Flint ve Silver ise güçlerini birleştirmek zorundadır. Öte yandan, dökülen kan ve iyiden iyiye yükselen tansiyon Charles Vane’i Eleanor’un hayatının mı yoksa adamları karşısındaki saygınlığının mı daha önemli olduğuna karar vermeye iter.

    Black Sails ikinci sezonunun ilk bölümüyle, Amerika yayınından sadece bir gün sonra, 25 Ocak Pazar günü 22:00'de, CNBC-e ekranlarında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top