Hesabım
    CNBC-e, Doctor Who Hayranlarını Buluşturuyor!

    Whovianlar 31 Ocak Cumartesi bir araya geliyor.

    50 seneden fazladır tüm dünyayı etkisi altına alan Doctor Who çılgınlığı, ülkemizde de nasibini almış durumda... Dizinin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yüzbinlerce hayranı bulunuyor. Doctor Who'nun 8. sezonu, 15 Şubat Pazar 20:00'de CNBC-e'de ülkemiz seyircisi ile buluşacak. Kanal, yeni sezon şerefine Türkiye’deki hayranlara birçok sürpriz yapmaya hazırlanıyor!

    CNBC-e ve Doctor-Who Türkiye Grubu tarafından ilk kez düzenlenen “Doctor Who Hayran Buluşması” Whovianları İstanbul’da bir araya getirecek. 31 Ocak Cumartesi günü saat 13.30-18.00 arasında Maslak’taki CNBC-e binasında gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar için birçok sürpriz hazırlandı. Doctor Who macerasının başlangıcını anlatan bir filmle başlayacak buluşma; hediye çekilişleri, sohbet köşesi, gerçek boyutta Doctor Who kartonlarıyla fotoğraf çekimleri ve daha pek çok aktiviteyle devam edecek.

    Etkinliğe katılmak isteyen Whovianlar; Facebook’taki “Doctor Who Hayran Buluşması”sayfasını ziyaret ederek talepte bulunabilir ya da CNBC-e’nin resmi sosyal medya hesabında düzenlenen "15 saniyede Doktor'un Kim olduğunu anlat" yarışmasına katılarak davetli olabilirler. #15sndedoktorkim hashtag’ini kullanarak videolarını paylaşan 10 Whovian; hem etkinliğe katılım hakkı, hem de sürpriz Doctor Who hediyesi kazanacak. “Kostümüm olmadan asla” diyen Whovianlar etkinlikte, Dalek robotu kazanma şansı elde edecek. Unutmayın, etkinlik 120 kişiyle sınırlı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top