Hesabım
    David Tennant, Marvel Dizisine Katılıyor!

    Jessica Jones'un baş düşmanı Zebediah Killgrave'i canlandıracak.

    Online platform Netflix'in ünlü Marvel karakterleri Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage’i ekranlara getirecek ve birbirleriyle bağlantılı olacak dört farklı televizyon dizisi için çalışmalara başladığını duyurmuştuk. Her biri 13 bölümden oluşacak bu dört dizi yayınlandıktan sonra, adı geçen karakterlerin öykülerinin birleştiği The Defenders isimli mini dizi, yine Netflix’te ekranlara gelecekti. Daredevil dizisi Nisan’da başlamaya hazırlanırken, Jessica Jones kadrosuna ünlü bir ismin katıldığı açıklandı!

    Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan BBC dizisi Doctor Who ile adını duyuran, son olarak Fox dizisi Gracepoint'de izleme şansı bulduğumuz İngiliz oyuncu David Tennant; Marvel evrenine katılıyor! Aktör, A.K.A. Jessica Jones dizisinin baş kötüsü olan Zebediah Killgrave (nam-ı diğer The Purple Man) karakterine hayat verecek. Çizgi romanlarda bu karakter, yakın mesafesinde bulunan insanların zihnini kontrol etme ve ağır yaralanmalarda kendini iyileştirebilme yeteneğine sahip...

    Krysten Ritter’ın Jessica Jones karakterini canlandıracağı, Aralık ayında açıklanmıştı. Hem süper kahraman hem de bir anne olan kahramanımız, kimyasal bir sızıntıya maruz kalınca; insanüstü bir güce ve dirence, ek olarak da ses hızına yakın uçma yeteneğine sahip olacak. Karakterin, dizisi gelecek bir diğer Marvel kahramanı Luke Cage (Mike Colter) ile evli olduğunu da belirtelim.

    A.K.A. Jessica Jones dizisinin 2015 içinde ekranlara gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top