Hesabım
    Karadayı'nın Son Bölümü Sosyal Medyayı Salladı

    Savcı Turgut geri döndü, ortalık karıştı!

    Atv’nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Karadayı, Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sosyal medyayı salladı. Yurdaer Okur'un canlandırdığı Savcı Turgut'un geri dönüşü ve Bergüzar Korel'in duygu yüklü bir yorumla seslendirdiği "Ben Bir Adam Sevdim" adlı şarkının katkısıyla; Twitter'da #cancağızım ve #feride etiketleri uzun saatler TT (Trend Topic) listesinde kalarak rekor sayıya ulaştı.

    İlk bölümünden itibaren performansıyla beğeni toplayan Yurdaer Okur, “Savcı Turgut’un geri dönmesi beni de çok mutlu etti. Aynı karakteri, iki farklı durumda oynamak bir oyuncu için müthiş bir şans. Bu kez bambaşka bir Turgut geliyor! Bu seferki Savcı Turgut beni eskisinden de çok heyecanlandırıyor.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

    Savcı Turgut'un gardiyan Serdar'ın yardımıyla hayata geri döndüğünü gördüğümüz bölümde; kötülükte sınır tanımayan Turgut, Feride ile yüzleşerek intikam oyununu başlattı. Seyit'i öldürenin Mahir'in olduğunu ispatlayan kanıt dosyasını Feride'ye sunan Turgut, ikiliyi ayırmak için ilk hamlesini yaptı. Sevdiğinin elini kana buladığına inanmayan Feride, gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Mahir ve Orhan kardeşlerin barışması, duygusal anlara sebep oldu.

    Karadayı yeni bölümleriyle her Pazartesi saat 20:00'de, Atv'de...

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top