Hesabım
    HBO Komedisi Togetherness, 2. Sezon Onayını Kaptı!

    Duplass kardeşlerin dizisi yola devam ediyor...

    İki hafta önce HBO ekranlarında başlayan yeni komedi Togetherness, ikinci sezon onayı almayı başardı! Mark Duplass (The League) ve Jay Duplass (The Mindy Project) kardeşlerin yaratıcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği dizi; kadrosunda Mark Duplass, Melanie Lynskey, Amanda Peet ve Steve Zissis gibi isimleri barındırıyor. İlk bölüm "Family Day", tüm platformlarda 2.6 milyon izleyici çekmeyi başarmıştı.

    Togetherness, birbirlerinin ilişkilerini canlı tutmak için çabalayan ve aynı çatı altında yaşayan iki çiftin maceralarını anlatıyor. İlişkilerini tekrar raya oturtmak isteyen Brett ve Michelle'in evlerine, Michelle'in kız kardeşi Tina ve eşi Alex taşınıyor. Dizi, kişisel hayallerinin peşinden gitmeye çalışan bu dörtlünün hayatlarını ve birbirleriyle ilişkilerini ekranlara getiriyor.

    Çekimlerine bu sene içinde Los Angeles'da başlanacak ikinci sezon, 2016'da seyirciyle buluşacak. Bu arada sekiz bölümlük ilk sezonun dördüncü bölümü "Houston, We Have a Problem", 8 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top