Hesabım
    Jeffrey Dean Morgan, Extant 2. Sezona Katıldı

    Halle Berry’nin yeni partneri belli oldu!

    CBS bilim kurgusu Extant, iyi bir izlenme oranıyla (9.6 milyon kişi) ekran macerasına başlasa da; reytingleri kısa zamanda düşüş yaşamış ve sezonu 5.4 milyon seyirciyle kapatmıştı. Dizinin izlenme oranını arttırmak isteyen kanal, oyuncu kadrosunda değişikliğe gitmeye karar vermişti. Hiroyuki Sanada (Hideki Yasumoto) ve Michael O’Neill (Alan Sparks)’in dönmeyeceği; Goran Visnjic (John Woods) ve Camryn Manheim (Sam Barton)’in ise birkaç bölüm gözükeceği, geçtiğimiz Aralık açıklanmıştı. Kadroda oluşan boşluğun ardından, Extant'a yeni bir isim katıldı!

    SupernaturalGrey's Anatomy, Magic City gibi diziler ve Watchmen, Not: Seni Seviyorum (P.S. I Love You) gibi filmlerden hatırlanabilecek aktör Jeffrey Dean Morgan, yeni sezon kadrosuna katıldı. Morgan; çapkın ve içkiye düşkün olan, paragöz kelle avcısı JD Richter karakterine hayat verecek. Richter oldukça korkusuzdur, çünkü kaybedecek pek bir şeyi yoktur. Ta ki Molly Woods ile tanışıncaya dek...

    Yapımcılığını usta yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği, başrolde ödüllü oyuncu Halle Berry’nin yer aldığı Extant; uzayda geçirdiği bir yılın ardından dünyaya dönen, ancak akılalmaz bir şekilde hamile kaldığını fark eden astronot Molly Woods’u merkezine alıyor. Yeni bölümleriyle Extant, yaz aylarında ekranlara dönüş yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top