Hesabım
    Anna Gunn'ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

    Criminal Minds'a yeni spin-off geliyor.

    CBS kanalı, en çok izlenen dizilerinden Criminal Minds'a 2011 yılında bir spin-off getirmiş; Oscar ödüllü Forest Whitaker'ın başrolde yer aldığı Criminal Minds: Suspect Behavior isimli yapım, 13 bölümün ardından iptal edilmişti. Dört yılın ardından kanal, yeni bir spin-off için çalışmalara başlandığı açıkladı. CSI: New York'dan Gary Sinise'ın yer alacağı dizinin, kadın başrolünün Anna Gunn olduğu açıklandı.

    Efsane dizi Breaking Bad'de Skyler karakteriyle izlediğimiz iki Emmy ödüllü Gunn, son olarak Fox'un Broadchurch uyarlaması Gracepoint'de yer almıştı. Aktris; FBI'ın önemli bir parçası olan, uluslararası huhuk uzmanı ve dilbilimci Ally Lambert karakterine hayat verecek. Ekibiyle birlikte, yurtdışında yaşayan ABD vatandaşlarının karıştığı davaları inceleyecekler. Sinise ise 20 yıldan fazladır FBI için çalışan ve Davranış Analizi Ünitesi'nden sorumlu olan Jack Garrett'ı canlandıracak.

    İsmi henüz belli olmayan spin-off, Criminal Minds dizisinin showrunner'ı Erica Messer tarafından kaleme alınacak. The Walking Dead'den Tyler James Williams da, kadroda yer alacak. Çekimleri Şubat ayında başlayacak dizinin, sonbahar aylarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top