Hesabım
    Bosch'tan Türkçe Altyazılı Fragman İlk Kez Beyazperde'de!

    2015'in merakla beklenen dizisi Bosch'un altyazılı fragmanı ilk kez Beyazperde'de!

    Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan dedektif Bosch televizyon dizisi oldu. Michael Connelly'nin uluslararası çok satan roman serisinden uyarlanan ve toplamda 18 adet romanın baş kahramanı olan dedektif Harry Bosch’un maceralarını konu alan BOSCH, Amazon’un en hit dizilerinden birine dönüşüyor!

    Prodüksiyonunu Amazon'un üstlendiği ve pilot bölümü izleyiciler tarafından çok beğenilen dizinin başrolünde Lost dizisinden tanıdığımız Titus Welliver bulunuyor. Harry Bosch’u canlandıran Titus Welliver'e Jamie Hector ve Mimi Rogers gibi isimler eşlik edecek.

    Los Angeles Polis departmanında cinayet dedektifi olan Harry Bosch'un maceraları pek yakında ülkemizde de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Son birkaç senede dizi sektöründe büyük başarılara imza atan ve Altın Küre Ödülleri'nde de varlığını hissettirmeye başlayan Netflix ve Amazon gibi firmaların dizi yapımında gitgide daha da iddialı bir hale geldiği bir dönemde, 2015'in önemli dizilerinden birine dönüşmesi beklenen BOSCH'tan yayınlan Türkçe altyazılı fragman ise ilk kez Beyazperde'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin kendisinin de yakın zamanda Türk izleyicilerle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top