Hesabım
    The Walking Dead 5. Sezon, FX Ekranlarında Devam Ediyor

    Amerika yayınından sadece bir gün sonra FX'te!

    Ekranların en çok izlenen dizilerinden, sevilen zombi draması The Walking Dead; beşinci sezonuna kaldığı yerden devam ediyor. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan dizi, yeni bölümleriyle Amerika yayınından sadece bir gün sonra, FX Türkiye'de ekranlara gelecek. Washington DC’deki tedavi umudunun yok olup, trajik olaylarla sona ermesinin ardından; Rick Grimes ve ekibi kendilerini yolda buluyordu. Peki şimdi ne olacak?

    Hayatta kalmak için her gün ayrı çaba gösteren ekip, gittikçe azalan umutlarına tutunmaya çalışıyorlar. Güvenlikten yoksun ve gelecek için bir yönleri olmadan ilerlerken, grubun bir kısmı dayanacakları son noktaya geliyor; diğerleri ise kendilerini daha da güçlenmiş olarak buluyor. Halen nefes alıyor olmalarına rağmen, Rick’in grubu ile ölüm arasındaki çizgi giderek bulanıklaşmaya başlıyor. Acaba önlerine, onları hayata geri döndürecek bir şey çıkacak mı?

    The Walking Dead'in yeni bölümü "What Happened and What's Going On", 9 Şubat Pazartesi akşamı saat 21:30'da, FX'te seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top