Hesabım
    Better Call Saul'dan Güçlü Açılış!

    Breaking Bad spin-off'u, iddialı bir başlangıç yaptı.

    Bir televizyon efsanesi olan Breaking Bad’in kardeş dizisi Better Call Saul, AMC'deki ekran macerasına güçlü başladı! Geçtiğimiz Pazar akşamı "Uno" isimli ilk bölümü yayınlanan yapım, 6.9 milyon izleyiciyi ekran başına çekmeyi başardı. Bu rakam, bir rekor kabul ediliyor. Kablolu kanalda yayınlanan bir dizi pilot bölümüyle, ilk defa böylesine yüksek izlenme oranları elde ediyor.

    Orijinal dizinin başlangıcından tam altı sene öncesini konu edinen spin-off, Bob Odenkirk tarafından canlandıran sahtekar avukat Saul Goodman'ı ekranlara getiriyor. Mike Ehrmantraut karakteriyle Jonathan Banks’in yanı sıra; kadroda ayrıca Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian ve Michael Mando gibi isimler yer alıyor. Dizinin arkasında Breaking Bad'in yaratıcılarından Vince Gilligan ve Peter Gould bulunuyor.

    Better Call Saul, üçüncü bölümü "Nacho" ile 16 Şubat Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin ilk sezonunun 10 bölüm olacağını ve şimdiden 13 bölümlük ikinci sezon onayı aldığını da, son bir not olarak ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top