Hesabım
    Extant Kadrosunda Tanıdık Bir Yüz: David Morrissey!

    İngiliz aktör, yeni sezonun düzenli kadrosuna katıldı.

    Oscar ödüllü ünlü oyuncu Halle Berry’nin başrolde yer aldığı, yapımcılığını usta yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği Extant; geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlamış, ilk bölüm iyi bir izlenme oranı yakalamasına rağmen zamanla reytinglerde düşüş yaşanmıştı. Bu durumu telafi etmek isteyen CBS kanalı, bilim kurgu dizisinin kadrosuna köklü değişiklikler yapmaya karar vermişti. Jeffrey Dean Morgan'ın ardından, Extant ikinci sezona tanıdık bir yüz daha katıldı.

    The Walking Dead'de canlandırdığı Vali karakteriyle büyük beğeni kazanan, Doctor Who ve The Other Boleyn Girl (Boleyn Kızı) gibi yapımlarda yer almış İngiliz aktör David Morrissey; dizinin düzenli kadrosunda yer alacak. Aktör, Küresel Güvenlik Komisyonu’nun yönetiminde olan General Tobias Shepherd'a hayat verecek. Tobias ile Molly arasında geçmişte bir şeyler yaşanmış olacak ve aralarındaki bağ, ölümcül bir tehdit esnasında onun işini daha da zorlaştıracak.

    Kadrodan Hiroyuki Sanada (Hideki Yasumoto) ve Michael O’Neill (Alan Sparks)’in dönmeyeceği; Goran Visnjic (John Woods) ve Camryn Manheim (Sam Barton)’in ise sadece birkaç bölüm gözükeceğini hatırlatalım. Extant ikinci sezon, yaz aylarında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top