Hesabım
    Broadchurch 3. Sezon Onayını Kaptı!

    İngiliz suç draması yola devam ediyor...

    İki yıl önce İngiliz kanalı ITV'de ekranlara gelen suç draması Broadchurch, ilk sezonuyla büyük sükse yaratmış; başrol oyuncuları David Tennant ile Olivia Colman'a BAFTA kazandırdığı gibi, "En İyi Dizi" ödülünü de evine götürmüştü. Dizinin başarısından etkilenen Fox kanalı, Broadchurch'ün Amerikan versiyonu olan "Gracepoint" isimli bir uyarlamaya imza atmıştı. Başrollerde Anna Gunn ve -bir kez daha- Tennant'ın yer aldığı yapım, beklentilerin altında kalmıştı.

    Broadchurch'ün ilk sezonunda Danny isimli bir oğlan çocuğunun öldürülmesinin ardından, adeta bir medya ordusunun akın ettiği küçük bir sahil kasabası ekranlara getiriliyordu. Dedektif Alec Hardy ve doğma büyüme Broadchurch'lü yardımcısı Ellie Miller, sır perdesini aralamaya çalışıyorlardı. İkinci sezonda ise, katil olduğu düşünülen kişinin bir sonraki duruşması gerçekleşiyordu. Danny'nin ailesi medyanın yoğun ilgisi ile başa çıkmaya çalışırken, adaletin yerini bulması için ellerinden geleni yapıyorlardı.

    Dizinin ikinci sezon finali geçtiğimiz gün yayınlandı ve bölümün sonunda ekranda beliren bir yazı ile dönüş yapılacağı müjdelendi. Broadchurch'ün iki sezondur ülkesi İngiltere'de 9 milyondan fazla seyirci çekmesi, zaten devam etmesini kaçınılmaz kılıyordu. Üçüncü sezonun ne zaman başlayacağı bilinmezken; hangi davanın ele alınacağı ve oyunculardan kaçının geri döneceği de şimdilik belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top