Hesabım
    Arrow ve The Flash'dan Yeni Tanıtımlar!

    Paleyfest'den yeni görüntüler geldi.

    Birçok dizi ekibinin katıldığı televizyon festivali PaleyFest'te, geçtiğimiz günlerde CW dizileri Arrow ve The Flash'ın ekipleri de konuk oldu. Kadro merakla beklenen soruları yanıtlarken, iki dizinin de gelecek bölümlerinden yeni görüntüler içeren ve PaleyFest'e özel olarak hazırlanan tanıtım videoları beğeniye sunuldu. Panellerdeki katılımcıların izleme şansı bulduğu videolar, nihayet internet ortamına da düştü.

    DC çizgi romanlarından uyarlanan bu iki yapıma, kardeş bir dizi geleceğini de hatırlatalım. İki dizinin de yaratıcısı olan Greg Berlanti, Andrew Kreisberg ve Marc Guggenheim bir kez daha yapımcı kadrosunda yer alacak. Bahsi geçen proje Arrow ve Flash gibi tek bir karakter üzerinde yoğunlaşmayacak, bir süper kahraman ekibini konu olacak. Kadroda Brandon Routh (The Atom), Wentworth Miller (Captain Cold), Dominic Purcell (Heat Wave), Victor Garber (Dr. Martin Stein) ve Caity Lotz (Sara Lance)'un yer alacağı kesinleşti.

    Arrow "Suicidal Tendencies" isimli bölümle 25 Mart Çarşamba, The Flash ise "Rogue Time" isimli bölümle 24 Mart Salı akşamı ekranlara gelmeye devam edecek.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top