Hesabım
    The Walking Dead Spin-Off'undan İlk Fragman!

    Zombilerle savaş devam ediyor...

    AMC'nin izlenme rekorları kıran dizisi The Walking Dead beşinci sezonuyla şimdilik ekranlara veda ederken, kardeş dizisi hakkında ipuçları vermeden gitmiyor. Kanalın önce "Cobalt" ismiyle duyurduğu, daha sonra "Fear The Walking Dead" olarak değiştirilen spin-off'u, bu sefer de Los Angeles'taki zombi istilasını anlatacak. 

    Birinci sezonu henüz başlamadan ikinci sezon onayını kapan spin-off "Fear The Walking Dead" zombilerle savaşın bitmediğini müjdeliyor. Kardeş dizinin ilk sezonu yaz aylarında yayınlanacak ve 6 bölümden oluşacak.

    Gale Anne Hurd ve David Alpert'ın yapımcılığını, Dave Erickson’ın showrunner görevini üstlendiği "Fear The Walking Dead"in nihayet ilk fragmanı yayınlandı. The Walking Dead'in dün yayınlanan beşinci sezon finalinde kardeş dizinin 15 saniyelik fragmanı gösterildi. 

    Fear The Walking Dead, "Good Morning Los Angeles" isimli ilk fragmanıyla henüz ser verip sır vermese de, beş sezon boyunca temposunu düşürmeyen The Walking Dead'in şanına yaraşır bir sipn-off olacağa benziyor.

    Dizinin başrollerinde Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane ve Alycia Debnam Carey gibi isimler yer alacak. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top