Hesabım
    Diriliş Ertuğrul'un Yeni Bölümünde Ertuğrul'a Tuzak Kuruluyor

    15 Nisan Çarşamba akşamı TRT1'de...

    TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Ertuğrul'a tuzak kuruluyor. Tapınakçılar, Ertuğrul'un çökerttiği teşkilatlarının intikamını almak istemektedir. Bu planlarını uygulayabilmek için önce, Atabey olarak saraya dönecek Şehabettin'i öldürürler. Titus, hala güçlü olduklarını gösterdiğini düşünürken, Kayılar Şehabettin'in öcünü almak için hazırlıklara başlar.

    Ancak, Tapınakçıların en büyük kozu, beynini yıkadıkların Turgut Alp'tir. Turgut, hiç beklenmeyecek bir anda Ertuğrul'a saldıracaktır. Selcan Hatun ve Kurdoğlu da, Ertuğrul'un başarıları yüzünden ona bilenmiştir. Süleyman Şah'ın indirilip, yerine Gündoğdu'nun Bey olmasını planlayan ikili, nelerle yüzleşecek? Yıllardır otağın hanımı olma hayalleriyle yanıp tutuşan Selcan Hatun, neyle karşılacak?

    Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Hakan Vanlı, Esra Bilgiç ve Didem Balçın gibi isimlerin paylaştığı, Metin Günay'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Diriliş Ertuğrul, 17. bölümüyle 15 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.55'te TRT1 ekranlarında olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top