Hesabım
    Martin Scorsese ve Mick Jagger'ın Dizisinden Yeni Haberler Var!

    Rock'n'Roll'a doymaya hazır mısınız?

    HBO'nun Rock'n'Roll temalı; Martin Scorsese, Terence Winter ve Mick Jagger tarafından yaratılan isimsiz dizisinden yepyeni haberler var!

    Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano ve Juno Temple'ın bulunduğu kadroya yeni isimler eklendi. In Plain Sight, VegasAllegiance gibi dizilerden tanıdığımız Paul Ben-Victor; Borgen dizisinden hatırlayabileceğimiz Birgitte Hjort Sorensen; Hemlock Grove dizisinden hatırlayabileceğimiz  J.C. MacKenzie ve Mick Jagger'ın oğlu James Jagger kadroya yeni katılan isimler arasında.

    1970'lerde New York'ta geçecek olan dizi, rock'n'roll felfesinin hakim olduğu, punk ve disco'nun müzik piyasasını silip süpürdüğü zamanları anlatacak.  

    Kadrodaki isimlerden bazılarının karakterleri de belli oldu. Bobby Cannavale kariyerini kurtarmaya çalışan Richie Finestra'yı canlandıracak. Mick Jagger'ın oğlu James Jagger ise, eski bir punk grubu olan Nasty Bits'in vokali Kip Stevens'ı oynayacak. J.C. MacKenzie, American Century Records'ın satış müdürü ve Finestra'nın ortağı Skip Fontaine'e hayat verecek. Birgitte Hjort Sorensen ise, Ingrid isimli Danimarkalı sanatçıyı canlandıracak.

    İsmi henüz açıklanmayan ve Martin Scorsese, Terence Winter ve Mick Jagger üçlüsünü buluşturan bu şahane projeden haberler geldikçe paylaşacağız. 

    Bu arada, dizinin yapım ekibi New Yorklulara figüran olma şansı da tanıdı. Müzik gruplarının hayranları rolünde oynamaları için vatandaşlara açık çağrıda bulunuldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top