Hesabım
    NBC'nin Daha Önce İptal Ettiği Emerald City Dizisi Geri Dönüyor!

    Kanal, 10 bölüm sipariş verdi...

    L. Frank Baum'un "Wizard of Oz (Oz Büyücüsü)" hikayesinden yola çıkılarak yazılan Emerald City, geçtiğimiz sene NBC'de yayınlanacaktı ancak ani bir kararla dizi daha yayınlanmadan iptal edilmişti. Matthew Arnold ve Josh Friedman tarafından geliştirilen projenin, kanalla anlaşmazlıklar sonucunda iptal edildiği öne sürülmüştü. 

    Ekran macerası başlamadan biten Emerald City, ikinci bir şansı kapmış görünüyor. NBC, diziyi yeniden canlandırmak üzere 10 bölüm sipariş etti. Hangi tarihlerde yayınlanacağı henüz belli değil, dizi yeniden sürpriz bir şekilde iptal olur mu, ondan da emin değiliz...

    Matthew Arnold ve Josh Friedman ile yürüyemeyen projenin yapımcılığı ve yazarlığı, bu sefer The Event, Do No Harm ve Dracula dizilerinin yaratıcısı David Schulner'a emanet edildi.

    Emerald City, 20 yaşındaki Dorothy Gale ve K9 köpeğinin, bir hortum sonrasında bilmedikleri bir evrene düşmeleriyle başlıyor. Oz Büyücüsü hikayesinden farklı olarak, çok daha karanlık ve kanlı bir evrene düşen Dorothy, kendini krallıklar savaşının, acımasız savaşçıların, otoritelerin kanlı mücadeleleri arasında buluverir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top