Hesabım
    Revolution Hayranlarına Müjdeli Haber!

    Yayından kaldırılan Revolution hikayesi başka bir platformda devam edecek...

    Dünyadaki enerji kaynaklarının tükenmesiyle, bir grup insanın yaşam mücadelesini ve yeni kaynak arayışını anlatan post apokaliptik dizi Revolution, düşük reytingler sebebiyle 2. sezonundan sonra NBC tarafından iptal edilmişti.

    Dizinin apar topar bitirilmesinin ardından, hayranlar Revolution'ın sona ermemesi adına #RelocateRevolution etiketiyle sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışmışlardı.

    Dizinin hayranlarına sevineceklerini umduğumuz bir haberimiz var. Çünkü, anlaşılan hayranların çabası meyvelerini veriyor! Eric Kripke'nin yarattığı, J.J. Abrams'ın idari yapımcılığını üstlendiği Revolution'ın tüm yapım ekibi (Eric Kripke, J.J. Abrams, Bryan Burk, Rockne S. O’Bannon ve Jon Favreau), dizinin hayranlarını yüz üstü bırakmama kararı aldı ve hikayeyi tamamlamak için 4 bölümlük dijital bir çizgi roman serisi yaratmak için DC Comics ile bir araya geldi.

    Revolution'ın senaristleri David Reed ve Ryan Parrott'ın kaleme alacağı ve DC Comics'ten Angel Hernandez'in çizeceği çizgi roman serisi 4 Mayıs Pazartesi gününden itibaren iki haftada bir çıkacak. 

    Eric Kripke, hayranların diziyi bu denli desteklemelerinin projeyi yaratmada çok etkili olduğunu ve onlara minnet duyduklarını anlattığı bir de mektup kaleme aldı.

    Önce Comicbook.com ve sonra Facebook.com/Revolution sayfalarında yayınlanacak olan çizgi romandan Miles, Charlie ve Monroe'nun ilk çizim örneklerini dizinin hayranları için paylaşıyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top