Hesabım
    Full House Geri Dönüyor!

    Dedikodular son buldu, Full House bu sefer gerçekten geri döndü.

    Döndü, dönecek derken hakkındaki dedikoduların bir türlü sona ulaşmadığı Full House, nihayet bu bekleyişi sonlandırdı. Bizim Ev, yani orijinal adıyla Full House geri dönüyor!

    Yayınlandığı zamanlara damga vuran dizileri diriltme kervanına katılan son dizi Full House, Netflix'te Fuller House ismiyle devam edecek. 13 bölüm olarak kararlaştıran Fuller House dizisinin 2016 yılında yayınlanması planlanıyor.

    Geçtiğimiz ay Netflix'in bu dizi için yeni bölüm siparişleri verdiğini duyurmuştuk, ancak her iki taraftan da resmi onay henüz gelmemişti. Şimdiyse, dizinin konusu, başrol oyuncuları ve konuk oyuncularının bir kısmı belli oldu.

    Candace Cameron-Bure (D.J. Tanner-Fuller), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner) ve Andrea Barber (Kimmy Gibbler), Full House'daki orijinal rolleriyle başrol koltuklarını kaptılar. John Stamos ise dizinin hem yapımcılığını üstlenecek hem de Uncle Jesse (Jesse Dayı) karakteriyle konuk oyuncu olacak.

    Fuller House dizisindeki gelişmelerse şöyle: San Francisco'da yaşayan D.J. (Candace Cameron-Bure), hamiledir ve eşinden ayrılmıştır. Kardeşi Stephanie (Jodie Sweetin), en yakın arkadaşı Kimmy (Andrea Barber) ve onun ergen kızı Ramona, 12 yaşındaki isyankar oğlu J.D. ve 7 yaşındaki oğlu Max ile başa çıkamayan D.J.'ye yardım etmek için, onun evine taşınırlar. 

    Full House'un diğer tanıdık yüzleri Bob Saget, Mary-Kate ve Ashley Olsen, Dave Coulier ve Lori Loughlin'in de konuk oyuncu olmaları için görüşmeler sürüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Full House Geri mi Geliyor?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top