Hesabım
    Daredevil 2. Sezon Onayını Kaptı!

    Yeni sezonda yapımcı kadrosunda değişiklikler var...

    Netflix ve Marvel'ın ortaklığıyla ekranlara getirilen, Frank Miller'ın ünlü süper kahramanı Daredevil, başarısının meyvelerini topluyor. Netflix, diziye 2. sezon onayını verdi. 

    10 Nisan Cuma günü, 1. sezonuyla online dizi/film izleme platformu Netflix'te yerini alan Daredevil, maceralarına devam edecek. Dizide görme yetisini kaybetmiş ancak diğer duyuları çokça gelişmiş Matt Murdock isimli bir avukatın, masum insanları gündüzleri kanunlar çerçevesinde, geceleriyse Daredevil kimliğiyle korumaya çalışmasının hikayesi anlatılır. 

    Daredevil/Murdock karakterini canlandıran Charlie Cox'un başrolünü üstlendiği dizinin kadrosunda, Deborah Ann WollVincent D'OnofrioRosario DawsonElden Henson ve Scott Glenn gibi isimler de bulunuyor.

    Beklendiği gibi 2. sezon onayını hızlıca alan Daredevil, bu sırada idari kadroda değişikliğe gitti. Dizinin showrunner'ı Steven DeKnight ve yaratıcısı Drew Goddard görevlerini bıraktılar. DeKnight ve Goddard yerine gelen isimlerse, ilk sezonda ikiliyle birlikte çalışmış ve senaryo yazımına katkıda bulunmuş Doug Petrie ve Marco Ramirez

    Petrie ve Ramirez'in görevlerini en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyleyen eski showrunner Steven DeKnight, yeni sezon onayını alan dizi ekibi için çok gururlandığını belirtti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top