Hesabım
    Korku Ustası Wes Craven'dan İki Yeni Televizyon Projesi

    Bir film uyarlaması ve bir yeni dizi geliyor...

    Elm Sokağı Kabusu ve Çığlık gibi filmlerin arkasındaki isim, korku ustası yönetmen, yazar ve yapımcı Wes Craven televizyon ekranı için yeni projeler üretiyor.

    Universal Cable Productions ile beraber çalışan Wes Craven, 1991 yılında çekmiş olduğu The People Under the Stairs filmini televizyona uyarlıyor ve We Are All Completely Fine isimli yeni bir dizi projesi üstünde çalışıyor. Craven'ın bu projeler için SyFy kanalıyla anlaştığı söyleniyor. 

    The People Under the Stairs (Merdiven Altındakiler) filminin yeni TV uyarlamasında Robeson Ailesi Malikanesi'nde kaybolan genç bir kızın hikayesini anlatılacak. Uyarlama, Downton Abbey ve Amityville Horror arasında bir çizgide tanımlanıyor.

    We Are All Completely Fine ise, Daryl Gregory'nin 2014'te çıkan aynı adlı romanından uyarlanacak. Hikayesi ise şöyle: Jan Sayer isimli psikolog, doğaüstü şiddetten kurtulmuş 5 kişiyi bir destek grubunda toplar ve istemeyerek de olsa geçmişlerindeki kötülükleri uyandırır. Wes Craven pilot bölümün senaristliğini ve yönetmenliğini üstleniyor.

    Wes Craven'ın yapımcılık imzasını taşıyan bir diğer TV projesi olan Scream ise, MTV ekranlarında 30 Haziran'da başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top