Hesabım
    Arrow/The Flash Spin-Off'unda Yeni Bir İsim!

    Kadro oluşmaya devam ediyor.

    CW kanalının sevilen dizileri Arrow ve The Flash'ın spin-off dizisinde kadro yavaş yavaş oluşmaya başladı. 

    Stephen Amell'in başrolünü üstlendiği Arrow dizisi büyük ilgi görünce, geçtiğimiz sene Grant Gustin'in canlandırdığı aynı evrenden Barry Allen karakteri için de The Flash dizisi yaratılmıştı. DC evrenini daha da genişletmeye karar veren iki dizinin yapımcıları Greg BerlantiAndrew Kreisberg ve Marc Guggenheim çoktan çalışmalara başladı!

    Arrow'da Ray Palmer/The Atom karakteriyle karşımıza çıkan Brandon Routh, Sara Lance/Canary rolüyle Caity Lotz, The Flash dizisinden Leonard Snart/Captain Cold karakteriyle Wentworth Miller, Mick Rory/Heat Wave rolüyle Dominic Purcell, Dr. Martin Stein karakteriyle Victor Garber, Doctor Who dizisinde Rory Williams karakterine hayat veren Arthur Darvill (Rip Hunter) ve Ciara Renée (Kendra Saunders/Hawkgirl) spin-off dizinin kadrosunda açıklanan isimler.

    Yeni eklenen oyuncuysa, Edge of Tomorrow filminden tanıdığımız İngiliz aktör Franz Drameh. Oyuncu, sakatılığı sonucunda sporu bırakan ve oto tamircisi olarak çalışan ve şans eseri yolu S.T.A.R Labs ekibiyle ile çakışan Jay Jackson isimli karakteri canlandıracak. 

    Arrow ve The Flash'ın spin-off'u tek bir süper kahraman üzerine değil, daha çok bir süper kahraman ekibi üzerine yoğunlaşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top