Hesabım
    The X-Files'ın Yeni Bölümlerinde Neler Olacağına Dair İpuçları!

    Scully ve Mulder'ın ilişkisi ne alemde?

    Kült dizi The X-Files'ın geri dönüş haberiyle heyecanlanan bünyelere, yeni bölümlerle ilgili birkaç haberimiz var.

    Dizinin yaratıcısı Chris Carter, Scully, Mulder, Skinner ve The Smoking Man'e eski kadrodan The Lone Gunmen'in da katılacağını açıkladı. The Lone Gunmen, Byers, Frohike ve Langly karakterlerinden oluşan üçlü bir hacker çetesiydi. 

    6 bölümlük yeni versiyona dair ipuçlarına gelirsek; öncelikle yayınlanacak bölümler genel olarak birbiriyle bağlantılı olsa da, her bölüm bağımsız bir hikaye anlatacak. 

    Gillian Anderson tarafından canlandırılan Dana Scully ve David Duchovny tarafından canlandırılan Fox Mulder yeni bölümlerde hala birlikteler ancak ilişkileri bizim bıraktığımız gibi olmayacak. Chris Carter'ın da anlattığı gibi, ikilinin ilişkileri her zaman için bir gizemdi. Ne tam olarak bir çift ne de tam olarak "sadece arkadaş" olamayan ajanların hikayesi, yeni bölümlerle nihayet bir netliğe kavuşacak. 

    Chris Carter'ın yaratıcısı olduğu The X-Files'ın önceki bazı bölümlerini kaleme alan Glen Morgan ve James Wong, 6 bölümlük mini seri için de kolları sıvayacak. İkilinin aynı zamanda yönetmenliğini de üstleneceği konuşuluyor. Ayrıca Glen Morgan, Carter'la birlikte yapımcılık koltuğunu da paylaşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top