Hesabım
    Starz'ın Yeni Dizisi Flesh and Bone'dan Fragman

    Hırslı bir genç balerinin öyküsü...

    Starz kanalının yeni dizisi Flesh and Bone ilk fragmanını yayınladı. 8 bölümlük mini seri, New York'un prestijli bale okullarından birine kabul edilen genç bir balerinin öyküsünü anlatacak.

    Moira Walley-Beckett tarafından yaratılan dizinin başrolünde Black Swan filminde rol almış olan Sarah Hay bulunuyor. Hay, Claire isminde sorunlu bir geçmişi olan ve kabul edildiği kurumda türlü zorluklar yaşayan genç dansçıyı canlandırıyor. Sarah Hay ile birlikte başrolü paylaşan diğer isimse, House of Cards dizisinden tanıdığımız Ben Daniels. Aktör, Sarah Hay'in canlandırdığı Claire karakterinin, acımasız ve disiplinli direktörü Paul karakterine hayat verecek. Kadroda ayrıca, Josh Helman, Damon Herriman, Tina Benko, Tovah Feldshuh bulunuyor.

    Flesh and Bone dizisinde Amerikan Bale Tiyatrosu'ndan Irina Dvorovenko (Kiira), eski Amerikan Bale Tiyatrosu dansçılarından Sascha Radetsky (Ross), Ballet Arizona'dan Raychel Diane Weiner (Daphne) and Boardwalk Empire'dan Emily Tyra (Mia) gibi dansçılar/oyuncular da yer alıyor.

    John Melfi, Lawrence Bender ve Kevin Brown'un yapımcılığını üstlendiği dizinin prömiyeri 8 Kasım'da yapılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top