Hesabım
    NBC'den 2015-2016 Sezonu İçin Üç Yeni Dizi Siparişi!

    Sezonun yeni dizileri tutunabilecek mi?

    Sevilen dizilerin kanalı NBC, bir sonraki sezon için hazırlıklara çoktan başladı bile. 3 yeni siparişle yeni sezonunda yeni dizilere yer açacak olan NBC'nin projelerine şöyle bir göz attık.

    İlk olarak gözümüze çarpan Chicago Med isimli spin-off dizi. Chicago serisinin ekmeğini yemeye devam etmek isteyen NBC, Chicago Fire ve Chicago P.D'den sonra şimdi de Chicago hastahanelerinde kendine yer ayırttı. Başrollerinde Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Laurie Holden, Nick Gehlfuss ve Yaya Dacosta gibi oyuncuların yer alacağı dizide, diğer Chicago serilerinden yüzleri de ara ara göreceğiz.

    İkinci diziyse, Arrow ve The Flash'ın yaratıcılarından Greg Berlanti'nin yeni projesi Blindspot. Polisiye bir dizi olacak Blindspot, Jane Doe isimli güzel bir kadının, hafızasını kaybetmiş ve bütün vücudu dövmelerle kaplanmış bir halde Times Meydanı'nda polisler tarafından bulunmasıyla başlıyor. FBI Ajanı Kurt Weller, Jane'i koruması altına alırken, vücudundaki dövmelerin çözülmesi gereken suçların ipuçları olduğu fark edecektir. Dizinin başrollerinde Jaimie Alexander ve Sullivan Stapleton yer alıyor.

    Önceki adıyla “Heart Matters”, resmi olarak duyurulan adıyla Heartbreaker, NBC'nin yeni sezon için istediği ikinci medikal drama dizisi. Melissa George ve Dave Annable'ın başrollerini paylaştığı dizide Dr. Kathy Magliato'nun gerçek hayat hikayesinden esinlenmeler taşıyacak. Dr. Kathy Magliato'nun hikayesi Dr. Alex Panttiere isimli kurgu karakteri üzerinden anlatılacak. Melissa George, kalp cerrahisi alanındaki birkaç kadın doktordan biri olan Dr. Alex Pantiere karakterini canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top