Hesabım
    The Vampire Diaries'in Eski Oyuncusu Significant Mother'da!

    CW kanalının yeni komedisi

    Bir dönem The Vampire Diaries'in hırçın ve söz dinlemez köken vampiri Kol Mikaelson'ı canlandıran aktör Nathaniel BuzolicCW kanalının yeni komedi dizisi Significant Mother'ın kadrosuna dahil oldu.

    The Vampire Diaries dizisinden karakteri öldürüldüğü için ayrılan ancak spin-off'u olan The Originals'ta geçmişe dönük sahnelerde ara sıra rastladığımız Buzolic, yeni dizisiyle yeniden CW ekranlarına dönmüş olacak.

    Yeni komedi dizisi Significant Mother, Portland'da restaurant işletmeciliği yapan Nate'in alt üst olan hayatını anlatır. Hayatının alt üst olmasının sebebiyse, en yakın arkadaşı Jimmy'nin, yeni boşanan annesiyle sevgili olmaya başlamasıdır. Tüm bu karmaşık durum, uzun süreler ilgisiz davrandığı eşinin boşanmasıyla onu sevdiğini anlayan Nate'in babasının da işe dahil olmasıyla hepten cümbüşe döner.

    Başrolleri paylaşan Josh Zuckerman (Nate), Krista Allen (Nate'in annesi) ve Jonathan Silverman'a (Nate'in babası) katılan Nathaniel Buzolic, Nate'in en yakın arkadaşı Jimmy karakterine hayat verecek. 

    Significant Mother, 3 Ağustos Pazartesi akşamı prömiyerini yapacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top