Hesabım
    CW Kanalından İki İptal Kararı!

    Yeni sezonda ekranda göremeyeceğimiz iki dizi daha...

    Sezon bitimiyle beraber, her kanal gibi CW kanalı da yıllık raporlarını hazırlamış görünüyor. Yıl içinde sıkı rekabetin yaşandığını düşünürsek, kimi iptal kararları kaçınılmaz oluyor.

    Leila Gerstein'ın yarattığı, başrollerini Rachel Bilson, Jaime King ve Cress Williams'ın üstlendiği Hart of Dixie, ekran hayatını sonlandırdı. CW tarafından dördüncü sezon finalinin ardından iptal edilen Hart of Dixie, Zoe Hart (Rachel Bilson) isimli genç ve güzel bir doktorun hayatını anlatıyordu.

    Eoghan O'Donnell imzalı 2015 yapımı yeni dizi The Messengers da ikinci sezon onayını alamadı. Başrollerinde Shantel VanSanten, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney gibi oyuncuların bulunduğu dizide, gizemli bir nesne New Mexico çölüne düşer yaydığı şok etkisiyle bir grup insanın kalbinin durmasını sebep olur. Bu insanlar yeniden dirildiklerinde birtakım güçlere sahip olduklarını fark ederler ve bu olay yaklaşan bir kıyametin habercisidir. Yayın hayatına geçtiğimiz Nisan ayında başlayan dizinin ekran ömrü kısa zaman sonra noktalanmış olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top