Hesabım
    CW Kanalından Gelecek Sezon İçin Üç Yeni Dizi Projesi!

    Arrow ve The Flash'ın spin-off'u, Crazy Ex-Girlfriend ve diğerleri...

    2015-2016 televizyon sezonu çok yoğun geçecek! Kanallardan ardı ardına gelen yeni sezon onayları, yepyeni drama ve komedi dizileri, ve de iptaller derken, sezon başlangıcında dizi trafiği fena sıkışacak gibi görünüyor!

    CW kanalı da, 3 yeni diziyle bu kervana katılanlardan. Aylardır yazıp çizdiğimiz ve de merakla beklediğimiz Arrow ve The Flash'ın kardeş dizisi, Showtime'ın vazgeçtiği Crazy Ex-Girlfriend ve Cordon sonbaharda görücüye çıkacak diziler arasında.

    Arrow ve The Flash'ın yaratıcıları Greg Berlanti ve Marc Guggenheim'ın imzasını taşıyacak olan kardeş dizi, duyurulan adıyla DC's Legends of Tomorrow, daha fazla süper kahraman hikayesine doymak isteyenlere ilaç gibi gelecek! Kadroda Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Dominic Purcell ve Wentworth Miller gibi isimler bulunuyor.

    Crazy Ex-Girlfriend dizisi, Rebecca Bloom isimli hafif çatlak bir kadının işini ve evini bırakıp, gerçek aşkı bulmaya çalışmasının hikayesini anlatıyor. Rachel Bloom'un başrolünü üstlendiği dizide Aline Brosh McKenna ve Marc Webb de yapımcılık koltuğunu paylaşıyor.

    The Vampire Diaries ve The Originals dizilerinin yaratıcısı Julie Plec'in yeni projesi Cordon, Atlanta'da yayılan bir salgını ve karantinaya alınan bölgenin dışında kalan bir grup insanı anlatan karanlık bir drama türünde olacak. Chris Wood, David Gyasi, Christina Moses, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence ve Trevor St. John kadrodaki isimler arasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top