Hesabım
    Wayward Pines Tüm Dünya ile Aynı Anda FX Ekranlarında!

    Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın baş yapımcısı olduğu dizi...

    Asla terk edilemeyen bir kasaba... Kasabada hapsolduğunu anlayan bir gizli servis ajanı... Gizem ve gerilim türünden şaşmayan izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan yeni dizi Wayward Pines, tüm dünya ile aynı anda FX ekranlarındaki yerini alıyor!

    Altıncı His, Mistik Olay, Köy, İşaretler gibi unutulmaz filmlerin ünlü yönetmeni M. Night Shyamalan'ın baş yapımcı koltuğunda oturduğu, Chad Hodge'un yaratıcılığını üstlendiği Wayward Pines, tüm dünya ile aynı anda 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 22.30'da prömiyerini yapacak.

    Kayıp iki ajanın izini sürmek için Wayward Pines kasabasına giden Ethan Burke isimli gizli servis ajanı, kasabaya vardığında gizemli bir şekilde bilincini kaybeder ve hastanede uyanır. Ethan Burke, bir şekilde bu kasabaya hapsolduğunu anlayacaktır...

    Başrollerini Matt Dillon, Carla Gugino, Toby JonesJuliette LewisTerrence Howard ve Melisa Leo gibi Oscar adaylığı ve ödülü bulunan isimlerin paylaştığı Wayward Pines, esrarengiz hikayeleri sevenler için FX ekranlarına geliyor.

    FX'in yayınladığı Türkçe altyazılı fragmanı izlemenizi tavsiye ederiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top