Hesabım
    Kanal D'nin Yeni Dizisi Güneşin Kızları Haziran'da Başlıyor!

    Emre Kınay başrolde.

    Yaz ekranlarının yerli dizileri yavaştan yüzünü göstermeye başladı. Yazlık şehirlerde çekimlerine başlanan ve daha sonra İstanbul'a taşınan diziler kervanı, Haziran ayı içinde yayınlanmaya başlayacaklar.

    Bu dizilerden bir tanesi de Emre Kınay'ın başrolünde olduğu Güneşin Kızları. Eski dizisi Güneş'i Beklerken ile isim benzerliği, reyting başarısına yansır mı, hep beraber göreceğiz...

    Kanal D'de başlayacak olan Güneşin Kızları, 3 kız çocuğu sahibi bir edebiyat öğretmeninin hayatla mücadelesini konu alıyor. Çocuklarına iyi bir gelecek sunmak isteyen Güneş, İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu'nun evlilik teklfini kabul eder ve çocuklarıyla beraber İstanbul'un yolunu tutar. Ancak Mertoğlu Ailesi'nin hayatı mükemmel değildir ve Güneş ile kızlarının gelişiyle geçmişin tozlu sırları gün yüzüne çıkar...

    Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştığını dizinin kadrosunda Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda gibi isimler bulunuyor. 

    Yapımını Süreç Film'in, yönetmenliğini Sadullah Celen'in, senaristliğini de Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un üstlendiği Güneşin Kızları, Haziran ayında izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top