Hesabım
    Twitter'ın En Çok Konuşulan Dizileri!

    Hangi diziler sosyal medyayı salladı?

    Nielsen Social isimli araştırma şirketi tarafından, Eylül 2014-Mayıs 2015 tarihleri arasında sosyal medyanın gündemine oturan televizyon dizileri açıklandı!

    Araştırmaya göre, AMC'nin reyting rekorları kıran dizisi The Walking Dead, internet alemini de salladı. Dizi için bölüm başına 480.000 tweet atıldığı kaydedildi. Genel sıralamada sezon başlagıcından bu yana 1.3 milyona yakın tweet atıldığı belirtiliyor. Dizi için atılan tweet'lerin ortalama 7.4 milyon Twitter kullanıcısına ulaştığı da ayrıca belirtilmiş. 

    HBO'nun efsane dizisi Game of Thrones, kısmen durgun geçen 5. sezonunda bile bölüm başına 107.000 tweet almış. Genel sıralamada ise 2.9 milyon Twitter TV izleyicisine ulaşmış.

    FX'in başarılı korku antolojisi American Horror Story, bölüm başına 239.000 tweet'le yine farkını ortaya koymuş.

    Listenin en şaşırtıcı ismiyse, bu sene başlayan pembe dizi/drama türündeki Empire. Sezon prömiyerinden beri 2.4 milyon tweet'i gören dizi, 5.9 milyon Twitter kullanan izleyiciye ulaşmış. 

    ABC'den Scandal, ABC Family'den Pretty Little Liars ve NBC'den Parks and Recreation da en çok konuşulan 10 program arasında kendilerine yer buldular. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top