Hesabım
    CBS'in Sonbahar Dizi Takvimi Açıklandı!

    The Big Bang Theory, Supergirl, NCIS ne zaman başlayacak?

    Yaz sezonu henüz başlamışken, sonbahar dönemi için hazırlıklar da devam ediyor! Sevilen birçok dizinin ev sahipliğini yapan CBS kanalı da, sonbahar döneminde geri dönecek ve yeni başlayacak dizilerinin takvimini açıkladı.

    Yeni dönemimiz, 21 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlıyor. O gün ekranlarda yerini almaya başlayan dizilerse şöyle: 9. sezonuyla geri dönecek olan The Big Bang Theory, bir aile komedisini anlatacak olan yeni dizi Life In Pieces, 2. sezon prömiyeriyle Scorpion ve 7. sezonuyla NCIS: LA.

    22 Eylül Salı günü başlayacak ve geri dönecek olan diziler: 13. sezonuyla NCIS, 2. sezonuyla NCIS: New Orleans ve Bradley Cooper'ın başrolünde olduğu 2011 yapımı Limit Yok filminin televizyon uyarlaması olarak yeni başlayacak Limitless.

    25 Eylül Cuma günü 6. sezonlarıyla Blue Bloods ve Hawaii Five-0 başlayacak.

    27 Eylül Pazar günü, efsane dizi CSI final bölümüyle geri dönecek.

    30 Eylül Çarşamba günü 11. sezonuyla Criminal Minds ve yeni medikal drama Code Black başlıyor.

    4 Ekim Pazar günü başlayacak dizilerse şöyle: 2. sezonlarıyla Madam Secretary ve CSI: Cyber ve 7. sezonuyla geri dönecek olan The Good Wife.

    26 Ekim Pazartesi, ilk bölümleri sızan yeni süper kahraman dizisi Supergirl başlayacak. 

    5 Kasım Perşembe günü başlayacak dizilerse, 3. sezonuyla Mom, 4. sezonuyla Elementary ve yeni komedi dizisi Angel From Hell.

    Seyir başlasın diyelim... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top