Hesabım
    Kuzey'in Gururu Jon Snow'a Saygı Duruşu!

    "Stark oğlu derler benim aslıma, Valyrian Çeliği dövdürdüm de narinim Ak Gezen soyuna..." (Dikkat, sürpriz bozan!)

    Lütfen dikkat, bu yazı Game of Thrones'un son sezonu hakkında sürpriz bozan içermektedir!

    Game of Thrones aleminin belki de en sevilen karakteri...Onca entrikanın içinde temiz kalmayı başarmış yegane adam...O, kuzeyin oğlu. O, Jon Snow!

    Sezonlar boyunca itilip kakıldı, Stark Hanesi'nin gerçek bir üyesi olarak sayılmadı, gitti kendini Gece Nöbetleri'ne vurdu...Özgür Halk'ın eline esir düştü, hayatının aşkını buldu, kollarında kaybetti. Böylesi bir kader, kimsenin başına gelmedi...

    Evet, Game of Thrones karakterleriyle duygusal bir bağ kurduğumuz aşikar. Ama yalnız değiliz! Çünkü, dizinin 5. sezon finalinde alçakça bıçaklanan, ihanete uğrayan ve en son kanlar içinde yerde gördüğümüz Jon Snow, için tüm dünya ayağa kalktı.

    Öldü, ölmedi, geri dönecek, diriltilecek derken, ardı arkası kesilmeyen tartışmalara yapımcılar ve Snow'u canlandıran Kit Harington noktayı koydu: "Öldüm, gelecek sezon yokum..."

    Jon Snow'un ölümüyle birkaç gün kendine gelemeyen bünyeler, gönüllerin Lord Kumandan'ına saygı duruşu için "Jon Snow'un Kırkı" anması düzenledi... Facebooktan düzenlenen etkinliğe inanılmaz sayıda insan katılıyor. İşin esprisi bir yana, bu anma duygusal bağ kurduğumuz dizi karakterleri için bir ilk değil... (Bkz: Bihter Ziyagil, Süleyman Çakır)

    Ancak, bizim asıl hoşumuza giden, Jon Snow'a adanan türkü...

    Serin Sesler'in duygularımıza tercüman videosunu sizlerle paylaşıyoruz... Sözlerine dikat kesilin...

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top