Hesabım
    Yaz'ın Öyküsü 5 Temmuz'da Başlıyor!

    Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Pazar akşamı ekrana merhaba diyecek...

    Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü, ekrana merhaba demek için gün sayıyor!

    Başrollerinde Vildan AtaseverTansel ÖngelÇağdaş Onur Öztürk ve Ece Çeşmioğlu'nun bulunduğu dizi, 5 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00'de yayınlanacak. (Bu arada dizinin yayın tarihi ilk olarak 6 Temmuz Pazartesi olarak duyurulmuştu ancak 1 gün öne çekildiği bildirildi.)

    Yapımcılığını D Yapım'ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın ve senaristliğini de İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan’ın üstlendiği Yaz'ın Öyküsü, konusuyla oldukça ilgi çekiyor.

    Yetiştirme yurdunda büyümüş ve kendi ayakları üzerinde özgür bir şekilde yaşamanın yollarını arayan Yaz (Ece Çeşmioğlu), 18 sene sonra hiç görmediği annesi Umut (Vildan Atasever) ve babası Mert (Tansel Öngel) ile tanışır. Anne Umut başarılı bir televizyoncu, baba Mert ise maceracı ruhlu bir müzisyendir. Yaz'ın yetiştirme yurdunda büyümüş olmasının nedeniyse, anne ve babasının onu ölü doğdu sanmasıdır. Yaz, önce hiç tanımadığı anne ve babasının varlığını kabullenmekte zorluklar çekse de, daha sonra onlarla gerçek bir ailenin olmanın yollarını arayacaktır...

    Yaz'ın Öyküsü bu pazar Kanal D'de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top