Hesabım
    Kit Harington'ın Saçları İnternet Alemini Salladı!

    Game of Thrones'un yeni sezonuna dair öngörüler...

    Lütfen dikkat! Bu haber, Game of Thrones'un beşinci sezonu ve özellikle finali hakkında sürpriz bozan içermektedir!

    Game of Thrones aleminden bir karakter daha gitti ancak kabullenmek hiç bu kadar zor olmamıştı. 

    Yürek yakan ölümler listesinde başı çeken The Red Wedding (Catelyn Stark ve Robb Stark) ve Ed Stark'ın ölümünden sonra, bu denli bir "Acaba geri dönecek mi?" kaosu yaşandığını pek hatırlamıyoruz. Köşemize çekilip yas tutmuştuk.

    Gelin görün ki, Kit Harington tarafından canlandırılan Jon Snow'un ölümünü dünyaca kabullenemedik. Gece Nöbeti'nin kardeşleri tarafından ihanete uğrayan ve bıçaklanarak öldürülen Jon Snow'un acısı biraz fazla içimize işlemiş olacak ki, en az 1 gün onun hakkında haber yapmadan haftayı kapatamıyoruz.

    Peki, uğrana ağıtlar yaktığımız, Kırk'lar düzenlediğimiz Jon Snow gerçekten öldü mü? Kit Harington'ın ve dizinin yapımcılarının bu konudaki tavırları çok kesin: "Jon Snow öldü, gelecek sezon yok. Geri dönmeyecek, artık şunu kabullenseniz iyi olur."

    Ancak internet aleminde Game of Thrones fanlarını ayağa kaldıran bir fotoğraf yayınlandı. Birkaç gündür nette gezen fotoğrafta, ünlü oyuncu Harington'ı Wimbledon Turnuvasında meşhur Jon Snow saçlarıyla görüyoruz. Daha önce, dizinin çekimlerinden sonra saçlarını kestiren Harington'ın bu sefer saçlarını uzun bırakması, gelecek sezon rolüne devam edecek mi sorusunu güçlendirdi... Tabii, bunun sadece hayranların bir teorisi olduğunu, oyuncunun bu konuda hiçbir şey söylemediğini ve belki de sadece yakıştığını düşündüğü için saçlarını uzun bırakmış olabileceği gerçeğini atlamayalım...

    Gönül ister Jon Snow geri dönsün ancak, yeni sezonda izleyeceklerimiz tam bir muamma!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top