Hesabım
    Strateji Oyunlarının En Şahanesi Geliyor: Game of Thrones Risk!

    Risk'i bilenler bilir... İşe bir de Game of Thrones karışırsa, tadından yenmez olur...

    Dünyanın en çok konuşulan dizilerinden Game of Thrones alemi, hanedan savaşları, taht kavgası, toprak paylaşmazlığı ya da herhangi bir sebepten birbirinden nefret eden karakterlerle dolu...

    Peki, diziyi izlerken "Ben olsaydım başka türlü yapardım" dediğiniz anlar oldu mu? Eğer cevabınız evetse, tam da sizler gibi düşünen Game of Thrones fanatikleri için harika bir oyun piyasaya sürülüyor: Game of Thrones Risk!

    Risk oyununu bilenler bilir... Nice arkadaşlıkların sonu olmuştur... Strateji oyunları arasında en bilinen masa oyunu olan Risk, gizli görevler, arkadan iş çevirmeler ve ikili oyunlarla dopdolu. Ee, GGame of Thrones'un da gelmiş geçmiş en entrika dolu dizi olduğu gerçeği, bu masa oyunuyla birleşince, neler oluyor tahmin etmek çok zor değil.

    650'den fazla parçanın bulunduğu oyunun ilk setinde, Stark, Lannister, Baratheon, Tyrell ve Martell Ailelerinden biri oluyorsunuz. İkinci sette ise Essos'u geçip Targaryen ya da Ghsicari olabilirsiniz. 75 dolar fiyat biçilen oyun Ağustos ayında piyasaya sürülecek. Bu arada daha önce de Game of Thrones Monopoly versiyonu yapılmıştı.

    Ayrıntılar Speakeasy'de... Meraklı hayranların bilgisine...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top