Hesabım
    Game of Thrones'un Comic Con Panelinden Notlar!

    Ah o panelde biz de olsaydık...

    Adı andıldığı anda akan suların durduğu, dizi dünyasının lideri Game of Thrones, San Diego Comic Con'u da salladı!

    Alfie Allen (Theon Greyjoy), Gwendoline Christie (Brienne Tarth), Liam Cunningham (Sir Davos), Carice van Houten (Melisandre), Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark), Hannah Murray (Gilly), John Bradley (Samwell Tarly), Maisie Williams (Arya Stark) ve Conleth Hill'in (Varys) katıldığı panelde, sevilen oyuncular hayranlarıyla 6. sezonla teorilerini ve 5. sezonun şok eden anlarını konuştular.

    Alfie Allen, Theon karakterinin nihayet insanlığını geri kazanması yolunda bir umut olduğu için mutlu olduğunu ifade ederken, John Bradley de Sam'in Gilly ile olan ilişkisinin onu iyi yönde etkileyeceğini söyledi.

    Gwendoline Christie, Sansa'nın yardım çağrısı niteliğindeki mumunu kaçırdığı için eleştirilen Brienne'i savundu. Aylarca bir ışık bekleyen ve tam savaşın patladığı sırada yanan mumu kaçıran Brienne, "Herkes bir arayı hak ederdi ama" diye espri yaptı.

    Stannis ve Shireen'in son anlarından yanlarında olamayan Sir Davos'u canlandıran Liam Cunningham, seneye fırtınalar kopartacak gibi oldıuğunu belirtti.

    Maisie Williams, Arya'nın görme yetisini kaybetmesini nasıl idare edeceğini henüz bilmediğini söyledi. Natalie Dormer ise, Margaery'nin geleceğinin şimdilik çok parlak olmadığını ve büyükanne Olenna'nın dahi ona yardım edemeyeceğini itiraf etti.

    Sanıyoruz ki, Jon Snow'un ölümünün kabullenilmesi için Kit Harington panele katılmadı.

    Panelde bir de, oyuncu seçmelerinden kolaj bir video paylaşıldı.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top