Hesabım
    NBC Tarafından İptal Edilen Hannibal, Film Olur Mu?

    İhtimaller, umutlar...

    Geçtiğimiz haftalarda NBC tarafından iptal edilen Hannibal, kendine çıkar bir yol aramaya devam ediyor.

    Dizinin yaratıcısı Bryan Fuller'ın, online yayın platformlarıyla görüştüğü, hatta Hannibal'ın 4. sezonu için kafasında çoktan bir şeyler tasarladığını haber vermiştik. Ancak bu haberden birkaç gün sonra, Amazon ve Netflix, Hannibal için geçiş izni vermediğini duyurmuş, bizim de hevesimiz kursağımızda kalmıştı.

    San Diego Comic Con'a katılan dizinin yaratıcısı Fuller ve oyuncusu Hugh Dancy, Hannibal'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Bryan Fuller, Netflix ve Amazon ile anlaşma sağlanamamasına rağmen, iyimser tavrını sürdürüyor. Fuller anlaşmanın neden sağlanamadığını da açıkladı. Öncelikle, dizinin yayın hakları Amazon'a ait. Dolayısıyla Netflix seçenekler arasından hızlıca siliniyor. Amazon'la ters düşülmüş olmasının sebebiyse, Amazon yetkililerinin dizinin 4. sezon çalışmaları için koyduğu süresinin çok kısıtlı olması ve çalışmaların yetişmeyecek olması.

    Ancak asıl bomba, Hannibal'ın beyazperdeye uyarlanma ihtimali. Bryan Fuller, bu ihtimali değerlendirdiklerini açıkça ifade etti. Hatta panele katılan diğer isimlerden biri olan yapımcı Martha De Laurentiis, kamuya açık bağış toplama platformu Kickstarter'da film için bütçe toplanma ihitimalinden bahsetti.

    Tabii ki, bunlar henüz açıklığa kavuşmamış söylemler. Hannibal'ın akıbeti yine başka bahara kaldı...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top