Hesabım
    The Flash ve Arrow Dizilerinin Yeni Sezonlarında Kimler Var?

    Yeni sezon, yeni karakterler, yeni düşmanlar...

    CW kanalının aynı evreni paylaşan ve DC Comics'ten uyarlanan süper kahraman dizileri The Flash ve Arrow'dan yeni sezon haberleri geldi.

    Öncelikle Arrow'un 4. sezonuna kattığı isimle başlayalım: Damien Darhk. 3. sezonun son bölümünde ismi geçen ancak yüzünü görmediğimiz yeni karakteri Neal McDonough canlandıracak. Diziye ilgili ikinci haberse, Arrow'un kostüm değişikliğine gitmiş olması.

    Bu arada, dizide Oliver'ın en yakın silah arkadaşı John Diggle'ın da yeni sezonda kostüm giyeceği söyleniyor. Artık vakti gelmişti diyoruz...

    Arrow'un kardeş dizisi olarak yola çıkan ve kısa sürede onun başarısını yakalayıp geçen The Flash ise, ikinci sezonda kadroyu genişletmekle meşgul. Zoom, Jack Garrick ve Patty Spivot karakterlerinin dahil olacağı sezonda, bu karakterlerden ikisini kimlerin canlandıracağı da belli oldu.

    Jack Garrick karakterini Masters of Sex'ten hatırlayabileceğimiz Teddy Sears ve Patty Spivot karakterini de Shantel VanSanten canlandıracak. Zoom'a ise kimin hayat vereceği henüz belli olmadı.

    Arrow 7 Ekim'de, The Flash ise 6 Ekim'de ekranlara geri dönecek...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top